Тимът на Дея спорт (Бургас) завърши подобаващо полусезона в efbet Супер Волей,

...
Тимът на Дея спорт (Бургас) завърши подобаващо полусезона в efbet Супер Волей,
Коментари Харесай

Димитър Дулчев: В Разлог се играе трудно, но успяхме да наложим нашето темпо

Тимът на Дея спорт (Бургас) завърши уместно полусезона в efbet Супер Волей, откакто победи Пирин (Разлог) с 3:1 гейма в дуел от 11-и кръг на шампионата, изигран в югозападния град.

Ето какво бе мнението на диагонала на Дея Димитър Дулчев:

" От моя позиция, печеливши бяха сервисът ни и играта на обсада. Мобилизирахме се и се постарахме да почистим позволените неточности в първия гейм. В тази зала се играе мъчно, като домакини тимът на Пирин обичайно се показва добре. Това демонстрираха през първия гейм, по-късно наложихме нашето движение на игра и справедливо се поздравихме с успеха. "
 Дея обърна Пирин в Разлог Дея обърна Пирин в Разлог
" Имаше мачове през полусезона, които можехме да спечелим. Надявам се, че вторият полусезон ще бъде по-добър за нас ", добави волейболистът на бургазлии.

" До Купата има близо месец, уповавам се да се подготвим добре. ЦСКА е сложен съперник, мачът в шампионата беше равносилен - можеше да отиде в двете направления. Надявам се този път да победим ", приключи Дулчев.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР